les, locatie en contact

_MG_8107-1 (1)

“Linda”  van Ira Marom

Zingen met je keel, luisteren met je oren, beleven hoe de klank van de stem je lichaam laat resoneren en waarnemen wat er gebeurt. In het kunstwerk Linda hierboven laat Ira Marom een moment uit een les met de Lichtenberger® Methode zien.

Een individuele les duurt 60 minuten en kost €40 per les (ook mogelijk: 45 minuten €30, 30 minuten €20). De lessen vinden plaats in een ruime, lichte zolderkamer (of op de begane grond, als de trap een obstakel is) in Alkmaar, aan de Bachlaan 4. Die ligt in de wijk Bergermeer, tussen de Chopinstraat en de Schubertkade in. In duolessen samen met een vriend of vriendin is het bijzonder om naar elkaar te luisteren en samen te zingen. Ook is het mogelijk met een groep te komen of mij uit te nodigen voor een workshop bij je koor. De prijzen daarvoor zijn op afspraak.

Met de auto rijd je vanaf de Beethovensingel de Chopinstraat in. Daar vind je aan de rechter kant een parkeerplaatsje. Vervolgens loop je links naast de parkeerplaats de Bachlaan in.

Met de trein is het 5 minuten lopen vanaf het station Alkmaar (uitgang Bergermeer).

Damaris Kort, Bachlaan 4, 1817 GJ Alkmaar, damariskort@gmail.com

06-41128709, KvK 61159611

Algemene voorwaarden: Je maakt het lesgeld over. Na elk kwartaal ontvang je een factuur voor de betaalde lessen. Sinds januari 2020 valt stem voice stimme onder de KOR en hoeft geen btw af te dragen. btw-id NL002342165B46

Voor docenten in heel Nederland: nederlandselichtenbergerdocenten.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.